Vučićev sin pozitivan na korona virus – Tata ga slao bez maske da deli pakete penzionerima


Najstariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo zaražen je virusom korona i nalazi se na Infektivnoj klinici, objavio je predsednik na Instagramu.

„Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku“, napisao je Vučić.Da podsetimo, na početku epidemije korona virusa, aktivisti SNSa su organizovali pomoć starijim sugrađanima.

Među volonterim bio je i Danilo.Tokom delenja paketa sam predsednik SNSa se više puta hvalio kako niko od njegove dece nema maske niti bilo kakvu zaštitnu opremu.

Ništa od svega toga ne bi bilo naročito čudno, da predsednik svakodnevo doslovno ne viče na narod kako ne poštuje propisane mere bezbednosti.

U svakom slučaju, želimo brzo ozdravljenje Danilu. A predsedniku više pameti i deblje živce.

Podeli

1 thought on “Vučićev sin pozitivan na korona virus – Tata ga slao bez maske da deli pakete penzionerima

  1. Aleksandra Vucica odmah poslati u karantin, ili bolnicu na sajmu, nezavisno od rezultata testiranja, jer je bio kontaktu sa zarazenom osobom…. sem ako on nije izvan zakona pa moze da slobodno seta naokolo, prenosi virusnu zarazu na okolinu i narod, te se ponasa po sopstvenoj volji, a ne po merama koje je on licno uspostavio za sve nas. Bila ovo istinita, ili lazna vest, Nebojsa Stefanovic mora reagovati tako sto ce sprovesti Aleksandra Vucica u izolaciju od 2 nedelje, ili duze, i to pod pretnjom policijske oruzane pratnje ukoliko ovaj odbije naredbu, ili se odupre izvrsenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *