Vojnik koji je učestvovao u opremanju Sajma umro od korone!


Kasno sinoć na društvenim mrežama pojavila se informacija da je od posledice koronavirusa preminuo vojnik Radivoj Beronja iz Smedereva, koji je bio raspoređen na poslovima opremanja improvizovane „bolnice“ na Beogradskom sajmu.

Kako se navodi, Beronja je pre desetak dana dobio temperaturu i rečeno mu je „da nije ništa strašno“, da bi potom bio prebačen hitno za Beograd

Od Radivoja se opraštaju brojni sugrađani na društvenim mrežama kao i članovi porodice.

Pošto je Vlada ukinula konferencije za medije jer borba Srbije sa koronom za njih je od „fejsbuk virusa koji nam ne može ništa“ postala najbrutalnija politička kampanja, javno i direktno pitamo Vladu Srbije i Aleksandra Vulina:

1 – Da li je istina da je Radivoj Beronja, pripadnik Vojske, preminuo od posledica koronavirusa, a prethodno je bio raspoređen na radovima u opremanju improvizovane bolnice na Sajmu?

2 – Ako je Beronja preminuo od koronavirusa šta se događa sa ostalim vojnicima koji su učestvovali u zadatku zajedno sa njim? Da li su testirani i kog su zdravstvenog stanja?

Pripadnicima Vojske Srbije kao i svim lekarima, policajcima, trgovcima i ljudima na liniji borbe protiv nevidljivog protivnika dugujemo neizmernu zahvalnost i večno poštovanje. Vlada Srbije njihovim porodicama i celoj javnosti duguje istinu i punu otvorenost o situaciji u kojoj je Srbija. Protivnik naspram kojeg stoje heroji ove zemlje je nevidljiv. U svojoj hrabrosti zaslužuju punu informisanost, kako bi zaštitili sebe, svoje porodice i sve nas. Jer oni se zajedno bore u ime zdravlja Srbije a ne u ime kampanje Aleksandra Vučića.

Izvor: Direktno

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *