Vesićeva kampanja usred policijskog časa (VIDEO)

Kao i mnogo puta prethodnih dana, Srpska napredna strank,a ali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koriste vanredno stanje i produženi policijski čas vikendom za propagandu i nove jeftine političke poene.

Korisnici društvenih mreža nešto posle 18 časova počeli su da kače snimke sa Trga Slavija u Beogradu na kojem se vidi veliki broj vozila Javnih komunalnih preduzeća oko muzičke fontane. 

Da li zaista ima bilo ko, ko veruje da su radnici grafskih komunalnih preduzeća sami osmislili ovu akciju? 

Nikom nije bilo jasno o čemu se radi, budući da je na snazi policijski čas kada se zna da nikom van dužnosti i bez radnih naloga nije dozvoljen boravak na ulici.

Nakon što je televizija Pink emitovala snimak uz obraćanje zamenika gradonačelnika Gorana Vesića sa Slavije, bilo je jasno o čemu se radi. Pa ako je tako, šta onda tu radi Goran Vesić?

Zašto se nije u program uključio neko od njih, a ne visoki funkcioner Vučićeve stranke? I ako je podrška za lekare i medicinske sestre, onda se to radi u 20 časova.  Pa svi u Srbiji znaju da se tada aplauzom odaje priznanje zdravstvenim radnicima za njihovu žrtvu.  

A žrtva je ogromna, jer je svaki peti oboleli od korone u Srbiji zdravstveni radnik. Nemarom države nisu upozoreni na opasnost koja im preti, nisu im bila obezbeđena zaštitna sredstva i posledicu tog nečuvenog nemara danas su neki od lekara platili životima.

Verujemo da im iskreni aplauz građana Srbije znači, ali da im ovi Vesićevi kampanja aplauzi samo štete.

Izvor: Direktno

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *