KONOBAR KOJI JE ŠKOLU JEDVA ZAVRŠIO sa dvojkama vodi privredu Srbije


Beograd-Prodaju najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope vodi verovali ili ne Dragan Stevanović zvani Boske koji visoki funkcioner SNS i blizak saradnik Aleksandra Vučića.

Upućeni tvrde da je Boske osnovnu i srednju školu jedva završio sa dvojkama i trojkama i da je do ulaska u SNS radio kao konobar kada kao kakav pravi genijalac za pet dana polaže 10 ispita na Višoj školi za menadžment i poslovne sekretare u Sremskim Karlovcima i tako postaje državni sekretar u Ministarstvu privrede.

Danas taj isti Dragan Stevanović zvani Boske rukovodi prodajom najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope.Пасус

Reč je naravno o PKB-u gde naprednjačka lopovska banda u proseku jedan hektar najkvalitetnijeg poljoprivrednog zemljišta prodaje za tričavih 16 evra.

Da, dobro ste čuli. hekatr najkvalitetnijeg pljooprivrednog zemljišta za 16 evra.

Šta još treba da se desi u Srbiji da narod shvati da zemljom pod plaštom političke organizacije rukovodi organizovana kriminalna grupa kojoj joj je na vrhu Aleksandar Vučić dok je njegob rođeni brat Andrej Vučić zadužen za operativne poslove tog kriminalnog kartela.

Podeli

3 thoughts on “KONOBAR KOJI JE ŠKOLU JEDVA ZAVRŠIO sa dvojkama vodi privredu Srbije

  1. Pa dvojke nisu jedinice, sto znaci da u njemu cuci neki skriveni potencijal. Samo se setite kako je Ajnstajn bio izbacen iz skole, pa je nakon toga prepravio i matematicki u potpunosti razjasnio klasicne gravitacione postavke Isaka Njutna, pa postao otac teorije relativiteta na kojoj se bazira danasnja fizika i cinjenica o konstantnoj brzini svetlosti u odnosu na shvatanje pojave vremena i prostora. Znaci, ovaj konobar je mozda sledbenik Ajnstajna i Stivena Hawkinga? Ko zna kakvi se sve geniji i visoki intelekti kriju u Srbiji pod kisobranom Vucica i SNS degenericke vladajuce stranke. Ali, postiji i „Idiot Savant“ kao prava rec za takve genije. Kapirate?

  2. Ајнштајн није био избачен из школе. То је урбана легенда која се и даље држи мада нема никакве везе са истином. Ајнштајн је похаћао школу у Немачкој, где је најбоља оцена јединица (и дан данас). Тачно је, да је он имао пуно јединица. Што значи да је био изванредан ученик.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *