Posvetimo se malo guzi

Sve više parova istražuje taj dio sek*sualnog života. Primjerice, u nedavnoj studiji na Sveučilištu Indiana otkriveno je da je 37 posto žena i 43 posto muškaraca u Sjedinjenim Američkim Državama iskusilo analni se*ks. 

U istraživanju stranice Por*nhub otkriveno je da je od 2009. do 2015. godine zanimanje za analni se*ks poraslo 120 posto.


“Što ljudi otvorenije govore o svojim sek*sualnim željama, više njih će i priznati da bi probalo ana*lni se*ks”, tvrdi sek*sualni edukator dr. Charlie Glickman.

Mnogima je upravo analni seks potvrda emocionalnog ohrabrenja. “To im je potvrda da nisu nastrani i da to što rade nije pogrešno”, kaže dr. Glickman.


Stoga, ako ste vi i vaš partner već na koljenima, guza može biti pravi izvor zabave – ako joj priđete na pravi način, sigurno i, naravno, sporazumno – i eksperiment koji će vam otkriti novu erogenu zonu. U malom vodiču o osnovama analnog se*ksa otkrivamo koja zadovoljstva on zapravo donosi.

1. UDOBNOST Za razliku od va*gine, vaša guza nema sposobnost samoovlaživanja. Zato koristite silikonske lubikante kako biste izbjegli bol, savjetuje Alicia Sinclair iz kompanije za an*alne igračke b-Vibe.

2. SIGURNOST Seks*ualno prenosive infekcije velik su rizik kod ana*lnog sek*sa. Kako biste ih prevenirali, pobrinite se uvijek za zaštitu – kondom ili dentalne pregrade.

3. RELAKSACIJA Ako ste previše zabrinuti, mišić sfinkter može biti vrlo napet, a to (jako) boli. Zato krenite polako, imajte povjerenje u partnera i prepustite se.

4. AKCIJA Započnite vagi*nalnu igru kako biste se uzbudili ili čak doživjeli vrhunac. Jednom kada vas okrene straga, nema ograničenja (no pripazite, jer naizmjenični an*alni i vag*inalni se*ks može dovesti do infekcija!). Neka se vaš partner posveti samo ana*lnom otvoru, a kasnije možete prijeći i na druge zone. Zauzmite položaj viljuške, tako ćete imati veću kontrolu nad brzinom i dubinom pene*tracije. Ili isrpobajte misionarsku pozu s nogama preko njegovih ramena, a za što ugodniji osjećaj stavite jastuk ispod guze.

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *