LAKO DO VRHUNCA: Savršen se*ks u tri koraka

Saveti za dobar seks su literatura koja se uvek čita – nekad krišom, nekad javno uz komentare, ali ne mogu da ostanu bez pažnje. Bez obzira što ih ima verovatno isto koliko i onih za mršavljenje, što znači da ste ih pročitali već mali milion…

No, mi svejedno verujemo da će vam ova tri otvoriti oči i ukazati na neke stvari koje ste malo zanemarili…

Dakle, evo kako u tri laka koraka da dođete do savršenog seksa:

Prvi korak: Koncentracija – naučite da se usredsredite na ono bitno (u ovom slučaju seksualni odnos s vašim partnerom). To znači da ćete naučiti da ignorišete spoljašnje nadražaje, zvuke, to kako izgledate u određenoj pozi i sve drugo što vas dekoncentriše.

Drugi korak: Miran um – svoj um ćete smiriti na način da duboko i svesno dišete, a sve misli koje vam se roje po glavi jednostavno prihvatite i pustite da prođu, a vi se prepustite odnosu sa svojim partnerom.

Nemojte se truditi da ne mislite na nešto ili da ne čujete neki zvuk, nego prihvatite misao, poslušajte zvuk i pustite da i jedan i drugi odu. Ukoliko imate problema s koncentracijom, počnite da praktikujete meditaciju. Pomoći će vam da naučite da budete u trenutku, a ne u prošlosti ili budućnosti.

Treći korak: Prisutnost – žene kažu da je najvažnije u seksu – biti prisutan. Nisu bitna seksualna pomagala, seksi donji veš i egzotične poze, nego jednostavno biti prisutan tokom seksualnog odnosa.

Ukratko, ako ste odlučili da vodite ljubav, jednostavno zaboravite na sve drugo i usredsredite se na to da zadovoljite partnera, a on će se usredsrediti na to da zadovolji vas. Budite prisutni u trenutku…

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *