Žive u vilama sa kućnim pomoćnicama, na kućne ljubimce troše radničku platu, a traže pomoć od države


Neda Ukraden, Goca Božinovska i Dragica Radosavljević Cakana, koje imaju milionsku imovinu, hoće da im država pomogne subvencijama iz budžeta?!

Neda Ukraden, Goca Božinovska i Dragica Radosavljević Cakana traže finansijsku pomoć države jer nemaju posla tokom pandemije koronavirusa?!

Najimućnije dame na estradi smatraju da su ugrožene zbog toga što tokom vanrednog stanja „ne mogu da nastupaju, a nemaju drugi izvor prihoda“.

Sve vila do vile

Najglasnija u borbi za državne subvencije je Neda Ukraden, koja u svom vlasništvu ima dečju igraonicu i stan na Banovom brdu, luksuznu nekretninu u Beogradu na vodi i kuću u Lepetanima u Crnoj Gori!

– Apelovala bih na sve državne faktore koji odlučuju o finansijama da povedu računa i o nama muzičarima. Mi smo deo bogate muzičke industrije i zaista smo pogođeni ovom situacijom.

Mnogi od nas od ovog posla izdržavaju svoje porodice i plaćaju račune. Zato i mi treba da dobijemo subvencije namenjene privrednicima i biznismenima – kaže pevačica i dodaje:

– Ova kriza će za mnoge biti veoma neprijatna, ali možemo da je prevaziđemo uz pomoć države. Svi oni koji odlučuju o tome kome će ići sredstva pomoći treba da obrate pažnju i na našu branšu.

Nedu je odmah podržala Goca Božinovska, koja poseduje ogromno imanje u Surčinu, stan u centru Beograda, a svojevremeno se pisalo da samo na kućne pomoćnice mesečno izdvaja 2.000 evra!

– Treba da se pomogne i pevačima, jer sada ne radimo zbog korone. Nije u redu da budemo zapostavljeni! Pored deset pevača koji vrhunski zarađuju, ima nas još dosta na estradi koji smo u nezavidnom položaju – priča Goca i samouvereno dodaje:

– Da se ne lažemo, ništa ne može da prođe bez muzičara. Bili smo tu i pre korone, bićemo i kada sve ovo prođe. Zato nije u redu da neko ko je otvorio firmu ima sve olakšice i privilegije, a mi… „vruće uštipke“.

Pevači na mukama

I pevačica Dragica Radosavljević Cakana, vlasnica velelepnog imanja u Sremčici i stana od 150 kvadrata na Novom Beogradu, smatra da bi njoj i njenim kolegama dobro došla pomoć države.

– Ako se nastavi ovo vanredno stanje, treba da se obezbedi neka vrsta pomoći za pevače i muzičare. Na mukama su ljudi kojima je to jedini prihod, kao i oni koji manje rade. Za muzičare koji sviraju i pevaju po restoranima i nemaju ušteđevinu veliki je problem da ne rade mesec-dva. I pevači bi mogli da članovima svojih bendova obezbede nešto novca – priča Cakana.

Podeli

1 thought on “Žive u vilama sa kućnim pomoćnicama, na kućne ljubimce troše radničku platu, a traže pomoć od države

  1. Ja vec tri godine nemam nikakva primanja.Nista nemogu da dobijem sa 37.god.radnog staza, povreda na radu i mars napolje, niko te nista ne pita. A umetnice hoce pomoc, i dobice sigurno. FUJ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *