ROGANOVIĆEV UBICA NA POTERNICI Policija traga za Novljaninom organizatorom ubistva trećeg člana ozloglašene porodice

Policija je raspisala lokalnu poternicu za Novljaninom Krstom Vujićem koji se, prema nezvaničnim informacijama, sumnjiči za naručivanje ubistva sugrađanina Šćepana Roganovića, saznaje Dan iz policijskih izvora.

Policija je rasvetlila ubistvo Roganovića, koji je ubijen 13. februara u Herceg Novom. Iako je ubistvo rasvijetljeno, iz policije ne žele javno da pričaju o tome. Inspektori veruju da iza napada stoji kriminalna grupa iz Herceg Novog, piše CdM.

Podsećanja radi, pet hitaca ispaljeno je u Roganovića (36), kada je taj Novljanin krenuo da silazi stepeništem koje od Kanli kule vodi ka gradu.

„Vijestima“ je iz više izvora iz policije, rečeno da su inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen.

Taj tridesetšestogodišnjak treća je žrtva iz porodice Roganović od početka sukoba crnogorskih klanova. Njegov otac Niko (66) ubijen je u noći 26. jula 2017. godine.

Tri meseca pre tog ubistva, teško je ranjen njegov mlađi sin i brat ubijenog Šćepana – Duško. Novljanin je ostao bez obe noge u podmetnutnoj eksploziji 26. aprila 2017. Ni taj napad nikada nije rasvijetljen. Brat od strica braće Roganović, Vladimir Roganović (31) ubijen je 21. decembra 2018. u Beču.

Izvor: Blic

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *