MUŽ JOJ ZARIO NOŽ U SRCE, A SAD GA BRANI: Ja sam kriva, izazvala sam ga

Dragana S., koju je suprug Zoran ubadao nožem u srce, i to pred njihovim ćerkama i zetom, rekla policajcima da neće teretiti muža za napad.

Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala! Svađali smo se i razbesnela sam ga. Da sam ćutala, on to nikada ne bi uradio.

Ovo je, kako saznajemo, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova, koju je u noći između nedelje i ponedeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih ćerki i zeta.

Dragana, koja je čudom preživela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce, koji su je juče saslušali u Opštoj bolnici u Kladovu, gde se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.

Neće ga tužiti

Iako je suprug Draganu tri puta ubo kuhinjskim nožem, a pitanje je da li bi preživela da dečko njihove ćerke nije skočio na pomahnitalog Zorana, ona je izjavila „da smatra da on nije kriv ni za šta“.

– Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbesneo, a bio je pijan. Rekao mi je: „Nemoj više to da radiš, svi mi se smeju“, misleći pritom da ga varam. Odbrusila sam mu da ću raditi šta god poželim i da on ništa ne može da mi zabrani. Još sam mu i rekla: „Šta mi možeš!“ – navodno je rekla ranjena Dragana S.

Prema rečima našeg izvora, ona je ispričala da je posle tih njenih reči Zoran dograbio nož iz kuhinje.

– Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: „Šta je, hoćeš da me ubodeš?“ Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada – završila je svoje svedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.

Uleteo u policiju

Podsetimo, Zoran S. je u ponedeljak rano ujutro sav krvav uleteo u policijsku stanicu i rekao policajcima da ga uhapse jer je izbo svoju ženu. Patrola je odmah otišla u njegovu kuću u Ulici maršala Tita i tamo zatekla ranjenu Draganu.

– Njih dvoje su se posvađali usred noći, oko dva sata posle ponoći. Svađa je probudila najpre njihovu mlađu ćerku, koja ide u šesti razred osnovne škole. Dete je gledalo kako tata ubada mamu.

Potom su se probudili i njihova starija ćerka i njen dečko, koji je spavao kod nje. Mladić je uspeo da umiri pomahnitalog Zorana i spase Dragani život – kaže izvor i dodaje: – Ne znam šta se desilo Zoranu. Delovali su kao skladan par. On radi u jednoj privatnoj firmi, a ona u staračkom domu.

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *