STAND AP KORONIČAR Dr Nestorović otkrio: Hitler je ubio Teslu!

Zvuči malo rasistički ta teorija, ali je apsolutno dokazana ta činjenica da što su naši preci, dede i babe, bili polugladni i što su teško živeli, odgovorni su za to što smo mi danas otporniji na gomilu raznoraznih bolesti, rekao je pulmolog Branimir Nestorović gostujući u emisiji „Fokus“ na B92.

– Moj deda je gladovao prelazeći kroz Albaniju i to je uticalo da ja danas budem otporan na neke bolesti.

Komunističke zemlje su gladovale, a zbog toga imamo mnogo manju smrtnost na istoku u odnosu na zapad – rekao je Nestorović i još jednom zaprepastio javnost.

Prema njegovim rečima, kada se pogleda linija koja razdvaja svet u Berlinu, istočno je smrtnost znatno manja, a zapadno katastrofa.

– U svim tim komunističkim zemljama ljudi su često gladovali, dok su na zapadu upropašćeni tim viškom hrane, ali loše hrane – rekao je Nestorović.On je takođe govorio i o životu naučnika Nikole Tesle:

– On nije jeo meso, već samo ribu, voće i povrće, jedini porok bio mu je viski. Verujem da je Hitlerov specijalac Oto Skorceni ubio Teslu tako što ga je ugušio tokom spavanja, jer na njegovom telu nisu pronađeni tragovi koji bi pokazali uzrok smrti. Postoji i knjiga, a čak i film koji govori o tome.

Izvor: Srbin info

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *